Qui som

 

Tastaolletes som un col·lectiu cultural de Sella (la Marina Baixa)

Les activitats que programem tenen sempre el mateix objectiu: generar una oferta cultural sostenible, autogestionada i arrelada a l'entorn rural.

 

En aquest sentit, al llarg dels dos últims anys hem organitzat concerts (Xavi Sarrià i Feliu Ventura, Corrandes són corrandes, Abraham Rivas, Desermint), exposicions ("Llapis, paper i bombes", "Lingüistes pel carrer", "El valencià, al cinema!"), presentacions de llibres (d'autors com ara Víctor Labrado, Paco Esteve i Beneito, Joan Borja o Joanjo Garcia) i projeccions audiovisuals (cinema i documentaris). A més, també hem celebrat dues edicions de la Festa Estellés i hem organitzat diverses jornades de jocs de taula i un parell de tornejos de "La fallera calavera".

 

L'activitat que ens va fer nàixer va ser l'agermanament del poble amb Aire Nou de Bao, una entitat nord-catalana que ens va visitar tres dies de l'estiu de 2016 durant els quals vam facir d'activitats el poble, com es pot veure al web d'aquell esdeveniment. A partir d'aquell moment vam decidir organitzar-nos com a col·lectiu i continuar oferint activitats al poble.

 

Hem col·laborat amb diferents entitats i institucions, com per exemple la Universitat d'Alacant, Plataforma per la Llengua, l'ACV-Tirant lo Blanc o l'Institut d'Estudis Catalans, i amb associacions de la nostra comarca (El corfoll, d'Altea, o L'empelt, de Callosa d'en Sarrià).

© 2023 by  EVENT PRODUCTIONS. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now